Menu Sluiten

Welkom

Bedrijfswageninrichtingen

Tecnolam bedrijfswageninrichtingen bestaan uit een modulair systeem dat bestaat uit losse componenten. Deze componenten kunnen op verschillende manieren worden samengevoegd tot één totaalinrichting. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfswagen volledig naar uw wensen en ideeën inrichten.
 

Orde

Tecnolam bedrijfswageninrichtingen zorgen voor een opgeruimde bedrijfswagen. Voor vrijwel elk materiaal en gereedschap kunnen wij een plaats voorzien, zo is uw bedrijfswagen altijd netjes en overzichtelijk. Dit zorgt dagelijks voor een hoger rendement.

3D-Tekening (maatwerk)

Al onze voorgestelde offertes worden begeleid door een 3D-tekening van uw specifieke bestelwagenmodel en inrichting. Op deze manier zorgen wij voor een realistische simulatie van de voorgestelde offerte.

“In een gesprek wordt nagegaan wat voor de klant de ideale inrichting zou zijn. We maken dan een ontwerp in 3D zodat je kan kijken of dit overeenkomt met je wensen. Aan het ontwerp wordt ook een gedetailleerde offerte gekoppeld zodat alles volledig en duidelijk is.”

Betaalbaar

De materialen gaan vaak twee bestelwagens mee. “Als het voertuig na verloop van tijd vervangen wordt, dan halen we de volledige inrichting uit de wagen en plaatsen we deze na eventuele aanpassingen terug in het nieuwe voertuig. Zo kan je de kostprijs van de inrichting spreiden over meerdere voertuigen. Reken daarbij nog de volledige fiscale aftrekbaarheid, de lagere voorraadkosten en geen verlies wegens beschadiging en je hebt een steengoede investering.”

Installatie

Tecnolam werkt met officiële inbouwdealers. Het installeren van de inrichting in de bedrijfswagen gebeurd in de werkplaats van de dealer of bij u op locatie.

Selecteer hieronder het merk van uw voertuig

1 year ago
Godevaart – Gereedschappen

Deze nieuwe Mercedes Sprinter heben we voorzien van wandpanelen en een inrichting op maat voor TVG Gyproc, een mooie realisatie in samenwerking met Auto & Truck Service VDC en Tecnolam See more

1 year ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Inrichting voor Mercedes Sprinter L2H2.

1 year ago
Nieuwe Catalogus 2019-2020! – Tecnolam Belgium bedijrfswageninrichtingen

http://tecnolam.be/2019/06/12/nieuwe-catalogus-2019-2020/

De nieuwe catalogus 2019-2020 is er! Bekijk de catalogus hier online, of kom uw catalogus halen bij een van onze dealers.

1 year ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Inrichting voor Volkswagen Transporter T6 L2H1.

1 year ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Inrichting voor een Peugeot Boxer L3H3.

1 year ago
Nieuw in ons gamma de Shouldersink! – Tecnolam Belgium bedijrfswageninrichtingen

http://tecnolam.be/2019/05/23/nieuw-in-ons-gamma-de-shouldersink/

Shouldersink ShoulderSink is de meest complete handhygiëne module voor elk type bedrijfswagen, vrachtwagen of personenwagen. Met deze module heeft men altijd en overal de mogelijkheid…

1 year ago
Tecnolam

✅Allestimento Dacia Dokker

➡️Spedizioni veloci e sicure in Tutta Italia
➡️36 mesi di garanzia

Richiedi anche tu un preventivo personalizzato per allestire al meglio il tuo See more

1 year ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Praktische inrichting met bodemlade systeem!

« 3 van 4 »