Menu Sluiten

Welkom

Bedrijfswageninrichtingen

Tecnolam bedrijfswageninrichtingen bestaan uit een modulair systeem dat bestaat uit losse componenten. Deze componenten kunnen op verschillende manieren worden samengevoegd tot één totaalinrichting. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfswagen volledig naar uw wensen en ideeën inrichten.
 

Orde

Tecnolam bedrijfswageninrichtingen zorgen voor een opgeruimde bedrijfswagen. Voor vrijwel elk materiaal en gereedschap kunnen wij een plaats voorzien, zo is uw bedrijfswagen altijd netjes en overzichtelijk. Dit zorgt dagelijks voor een hoger rendement.

3D-Tekening (maatwerk)

Al onze voorgestelde offertes worden begeleid door een 3D-tekening van uw specifieke bestelwagenmodel en inrichting. Op deze manier zorgen wij voor een realistische simulatie van de voorgestelde offerte.

“In een gesprek wordt nagegaan wat voor de klant de ideale inrichting zou zijn. We maken dan een ontwerp in 3D zodat je kan kijken of dit overeenkomt met je wensen. Aan het ontwerp wordt ook een gedetailleerde offerte gekoppeld zodat alles volledig en duidelijk is.”

Betaalbaar

De materialen gaan vaak twee bestelwagens mee. “Als het voertuig na verloop van tijd vervangen wordt, dan halen we de volledige inrichting uit de wagen en plaatsen we deze na eventuele aanpassingen terug in het nieuwe voertuig. Zo kan je de kostprijs van de inrichting spreiden over meerdere voertuigen. Reken daarbij nog de volledige fiscale aftrekbaarheid, de lagere voorraadkosten en geen verlies wegens beschadiging en je hebt een steengoede investering.”

Installatie

Tecnolam werkt met officiële inbouwdealers. Het installeren van de inrichting in de bedrijfswagen gebeurd in de werkplaats van de dealer of bij u op locatie.

Selecteer hieronder het merk van uw voertuig

2 years ago
Maldoy

Weer een praktische inrichting afgeleverd voor een Renault Master L2H2.

2 years ago

UPDATE!!
Beste klanten, als gevolg van maatregelen getroffen door de overheid betreffende het COVID-19 (corona) virus zijn wij op zaterdag gesloten. Wij houden jullie verder op de hoogte vanaf See more

2 years ago
Vos Tools

Vele veilige kilometers gewenst met jullie nieuwe inrichtingen en bedankt voor het vertrouwen 👉 C&S Schilder- & decoratiewerken en Ooms Woonrealisaties 👍

2 years ago
Maldoy

Bedrijfswageninrichting afgeleverd voor L. Janssens NV.

Ook voorzien van zijwanden in pp en Led verlichting.

2 years ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Tecnolam inrichting voor Ford Transit L2H3.

2 years ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Bedrijfswageninrichting voor Ford Transit Custom L2H1.

2 years ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Bedrijfswageninrichting voor Volkswagen Transporter T6 L1H1.

2 years ago
Foto’s uit het bericht van Tecnolam Belgium

Inrichting voor MAN bedrijfswagen.

2 years ago
BNI Testerep – Oostende

Daar staat ze dan, de dame van Toolspot Dewulf 🙂 Niet enkel een groot assortiment, technische kennis en snelle service van bouwgereedschappen hebben ze in huis. Toolspot is ook gespecialiseerd in See more

2 years ago
Dirk Nys Engineering & Consulting

Weer een tevreden klant die met een complete inrichting de baan op kan. Elektro Wouters N.V.
#bedrijfswageninrichtingen
#dirknysengineeringenconsulting

« 2 van 5 »